sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

Paras rannikko

Paras rannikko ei ole länsirannikko, eikä itärannikko vaan Best Coast. Ei varmaan ole blogia, joka bändiä ei olisi hehkuttanut, mutta niin vain tulivat ja valloittivat minutkin. Crazy For You on täydellistä surffisurinaa, joka on kuin luotu kesään.

Koko lo-fi-surinapoppiskene on ollut hyvin luotaantyöntävä jo viime vuodesta lähtien, enkä oikein ole osannut nauttia bändeistä yhtään, kun ensimmäinen ajatus on "ai nääki surisee". Best Coast surisee kyllä kanssa, mutta jumatsuikka noita biisien melodioita. Hymyilyttää ja tekisi mieli heilua ihan hulluna.

Ainoa valittamisen aihe on pienoinen monotonisuus. Biisit kuulostavat ehkä vähän liikaa samanlaisilta keskenään, mutta ketä se oikeasti haittaa, kun biisilistalta löytyy Boyfriendin, Summer Moodin, When The Sun Don't Shinen, Happyn ja Each And Everydayn kaltaisia poppiherkkuja. Lähes täydellinen kesälevy! Sen voi kuunnella tuosta alta. Loppukuusta jokainen menee tukemaan paikallista levydiileriä tämän levyn ostamisella.

Best Coast: Crazy For You LP Stream by brilliantlydifferent

2 kommenttia:

  1. Mun mielestä tää kuulostaa paikoittain aivan älyttömän paljon The Raveonettesilta.

    Mikä ei tietenkään ole ollenkaan huono asia. Mutta kun vanha Raveonetteskin on vielä olemassa (ja oikein hyvissä voimissa: viime vuoden levy oli mainio!), niin tarvitaanko uutta tilalle?

    VastaaPoista
  2. Mun pitää hävetäkseni myöntää, että The Raveonettesiin tutustuminen on jäänyt niiden debyyttiin (en ole varma onko debyytti, mutta se missä jokainen biisi vedettiin tietystä sävellajista), joka oli paha pettymys. Uusi levy on saanut hurjasti kehuja, joten kai se on nieltävä vanhat ennakkoluulot ja tsekattava se.

    En siis voi sanoa onko Best Coast huono The Raveonettes-kopio vai ei, mutta ehkä maailmaan mahtuu kaksi bändiä, jotka tekevät törkeän hyvää musaa?

    VastaaPoista