tiistai 13. heinäkuuta 2010

Satunnaisia aiheita

Taas on tullut ulos ties sun mitä levyjä ja keikkoja on ilmoitettu ja kaikkea muutakin, joten muutama aihe helteen sekoittamille päille.

Interpol julkaisi uuden sinkkujulkaisun "Barricade" eilen ja täytyy sanoa, että tämä biisi miellyttää huomattavasti Lightsia enemmän. Myös olen hyvin mielissäni siitä, että näen bändin marraskuussa Madridissa. Jei!
Warpin tuoreimpiin kiinnityksiin lukeutuva Gonjasufi saapuu keikkailemaan Helsinkiin YK:hon elokuun 19. päivä. Jos triphop ja hieman kiero elektroninen ilmaisu kiinnostaa, niin suosittelen tutustumaan Gonjasufiin. Keväällä ilmestynyt "Sufi & A Killer" on erinomainen levy, johon kannattaa tutustua.

Myös Gogol Bordello saapuu Helsinkiin sopivati itsenäisyyspäivänä. Keikka on Tavastialla ja liput maksavat suolaiset 40 euroa. Lippuja saa maanantaista lähtien Tiketistä. Mustalaisretkue on ihan älyttömän hyvä livenä, joten suosittelut tulee, vaikka bändi onkin kärsinyt vähän inflaatiota lukuisten Ruisrock-vierailujen takia.Belle & Sebastianin keikasta Tavastialla ja kesän täydellisimmästä levystä kirjoitan kun lämpöhalvaukseltani jaksan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti