perjantai 14. lokakuuta 2011

Calvi round 2 ja Kaiser Chiefs round 1

Tänään keikkaillaan sitten ihan urakalla. Kaksi keikkaa yhden illan aikana kun on festareiden ulkopuolella harvinaista herkkua, mutta tänään se on mahdollista Helsingissä, ja molemmat aktit ovat todella herkullisia.

Viime kesän Ruisrockissa ihastuttanut ja blaahistuttanut Anna Calvi saapuu "intiimille klubikeikalle" Tavastialle ja itse odotan keikalta aika paljon. Ruississa homma toimi ihan hyvin, ja se johtui vain areenan turhan isosta koosta. Nyt kun miljöö on pienempi, niin keikka toiminee varmasti aika pirskatin hyvin.Calvista sitten juoksujalkaa Narinkkatorin poikki The Circusiin, missä Leedsin ylpeys Kaiser Chiefs soittaa ensimmäisen Suomen keikkansa. Kun on kuunnellut taitavaa kitarointia ja tunteisiin vetoavaa tulkintaa, niin on ihan hyvä vaan hoilottaa Na Na Na Naa, ennustaa mellakoita ja pomppia jalat paskaksi.Calvi on loppuunmyyty, joten Tiketin sijasta kannattaa suosia klubin edessä pyöriviä lippunsa kauppaajia. Kaiser Chiefsin keikalle lippuja on edelleen tarjolla, joten hopihopi hommaamaan omasi. Jatkot sit Poplifes!

1 kommentti:

  1. Haha, sama Anna Calvi-Kaiser Chiefs-Poplife -suunnitelma myös mulla! Mua tosin vähän jännittää, onko Kaiser Cheifsistä enää mihinkään. Toivottavasti on!

    VastaaPoista