maanantai 3. lokakuuta 2011

Tää on sitä räppii!


Indievinkujat, hevipetterit, himmailijahillat ja konejonet, nyt on paras lähteä muualle.

Tein viime keväänä yllättävää suosiota keränneen sata lempibiisiäni yhteen niputtaneen Spotify-listan, joka saa nyt epävirallista jatkoa. Tämän päivän turkulaiset ovat fiilistelleet omaa gangsta-iltamaansa, joten siitä inspiroituneena olin aika räppipäissäni. Nyt tämä päisyys purkautui sadan parhaan räppibiisin listaksi. Sataan biisiin mahtuu todella paljon biisejä, joten tässä on varmasti kaikille räppipäille jotain. On old skoolia, on gangstaa, on boombapia, on Suomi-räppiä, on crunkia, on guilty pleasureita ja kaikkea muuta päräyttävää räpäytystä.

Jos ja kun haluat listan kuunneltavaksi, niin sen saat tästä linkistä. Koska Spotify on ankea paska, niin loppuun ne pari olennaisuutta, jotka tuonne kuuluisivat ehdottomasti, jos vain kokoelmista löytyisivät.6 kommenttia:

 1. Arvostan otsikon Pietari-viittausta. "Taikuri oli itsekin ihmeissään".

  VastaaPoista
 2. swag! arvostetaan ja lähetään gangstailee.

  VastaaPoista
 3. Mä niiiiiin arvasin FB-päivityksestä että räppiä on tulossa! :D Uh-oh. Skee-Lo oli pirun kova joskus. Ja 2pac on edelleen. Just viikonloppuna tuli California Love radiosta ja fiilistelin sitä ihan täysiä.

  VastaaPoista
 4. Jussi: Arvostan arvostustasi, mutta pakko myöntää, että Pietari-viittaus on tutumpi Stepan biisistä, missä tuota kohtaa on sämplätty. Sample on kyllä tiedossa!

  Anna: Swagtastic!

  June: En kai mä nyt noin ennalta-arvattava ole, tai no ehkä tää tais olla. Miten niin Skee-Lo oli kova? On! California Love on klassikko ja yks kovimpii rap-anthemeita ikinä! Arvostan siis fiilistelyjä.

  VastaaPoista
 5. AH, okei, jäänyt Stepan biisi kuulematta. Rupes vaan heti soimaan päässä se Pietari-versio.

  "Tsekakkaa ny, tää on sitä räppii, just sitä paskaa millä tekee täppii. Taustalla kama joka jumputtaa, se on se biitti, häröt vääntää niit luukuissaan järkyttäväs niitis"

  tjsp.

  VastaaPoista
 6. Stepan Kaikki hyvin-biisin kertsissä on sämplätty tota "tsekakkaa ny, tää on sitä räppii" kohtaa. Kaveri joskus vinkkasi myös Pietarista, kun tuota samplea kyselin ja onhan sekin ihan törkeen kova kipale.

  VastaaPoista