keskiviikko 25. toukokuuta 2011

The Horrors - Still Life


En ole pitkään aikaan tehnyt biisipostausta, mutta nyt on hyvä syy moiselle. The Horrors on julkaisemassa seuraajaa mainiolle kakkoslevylleen, Primary Coloursille. Kolmoslevy, Skying, on tulossa jo heinäkuun lopussa ja siitä esimakua antaa Still Life. En edes yritä sanoa mitään järkevää tästä biisistä. Täydellistä yömusiikkia.Odotukset ovat jälleen katossa, mutta niin oli viime levynkin kohdalla ja tuli snadisti petyttyä. Hypettääkö vaiko eikö hypettää?

2 kommenttia:

  1. Tämä oli hartaasti odotettu uutinen, kiitos! Biisistä on tosiaan vaikea sanoa mitään parin kuuntelun perusteella, mutta tykkäsin tokasta levystä ihan hulluna ja ekastakin jälkikäteen, joten miksei kolmaskin olisi hieno.

    VastaaPoista
  2. Eipä kuule kestä! Tuossa kappaleessa on jotain "mystistä", mutta pidän kyllä todella paljon. Syntikkamelodia on todella hieno.

    Pitäisi varmaan antaa vielä kakkosella uusi yritys, kun ei se ihan täysillä ole temmannut mukaansa vieläkään. Sea Within A Sea on edelleen huikea kappale, mutta muut jättävät lievästi kylmiksi. Debyytti sen sijaan on mielestäni todella mainio. Josko kolmas levy sitten veisi sitten potin.

    VastaaPoista