lauantai 14. toukokuuta 2011

Kisabiisit kouluarvosanoin

Ennen kuin mennään virallisesti postauksen aiheeseen, niin pieni avautuminen Bloggergatesta. Hottispostaukseni kommenteista hävisi sitten puolet tämän rytäkän aikana. Pahoittelen. Toivottavasti tämä palvelu pysyy jatkossa vähän paremmin pystyssä. Ja sitten asiaan!

MM-kisahuumassa on pakko olla nyt edes vähän mukana. Mikael Granlundin kisat ovat saaneet Messi-fanin vetämään linjanvetoja tähän Barcelonan ihmemieheen, mutta nyt moinen kaveri on suomalainen ja pelaa kendoa. Sydän sykkii silti.Koska tämä on kumminkin aina välillä olevinaan musiikkiblogi, niin tätä postausta ei voi pitää pelkästään Granlund-hehkutuksena. Koska sunnuntaina on mahdollisuus taas saada suomalaiseen historiaan jäävä kisabiisi, niin arvioidaan muutamat tämän maan kisakappaleet kouluarvosanoin. Lupaan olla ankara!Historian tunnetuin kisabiisi, Den Glider In, on toki klassikko, mutta aika paska loppupeleissä. 6+.Ihanaa Leijonat Ihanaa ja eurotekno, nevö forget! 8.Mahdollisesti maailmanhistorian huonoin kisabiisi. Ikinä. Missään. 4.Jare & VilleGalle ovat urheilumiehiä henkeen ja vereen ja Häissä on ihan hyvä yritelmä kisabiisiksi. Ei kumminkaan jatkoon, koska on parempikin kisabiisi. 7.Ihanfinaalissa.fi on pistänyt kiekkojournalismin uuteen uskoon. Kehäkettu ja Sacha Remling tuovat vanhat hyvät Moontv-muistot mieleen Bratislavan menolla ja tämä kappale on silkkaa kultaa. Sunnuntaina rillataan! 10!

Kuun lopussa on sitten lempijoukkueellani jälleen mahdollisuus tuoda lisää pyttyjä Barcelonaan Mestareiden liigan finaalissa. Senkin kunniaksi kaikkien aikojen paras kappale. Kyllä, ei edes kisakappale, vaan ihan kappale. Tässä on hyvää aikaa opetella sanoja!Lupaan, että urheilua ei käsitellä ainakaan vuoteen tämän jälkeen.

4 kommenttia:

 1. Toi Puppelgranan kamalus on ehkä eniten myötähäpeää minussa aiheuttava veisu ikinä!
  Glory, Glory Man United!

  VastaaPoista
 2. Voi kuule Tuukka. 28.5 pääset kuulemaan Barcan hymniä niin komeasti, kun Carles "Tarzan" Puyol sen jälleen kerran nostaa yläilmoihin. Ei auta Rooneyn ja kumppaneiden kuin tuijottella ihmetyksen alla, että mitäs tuossa kävikään.

  Ja loppuun vanha pohjois-englantilainen kansanviisaus. "There are only two good teams in Manchester. Man City and Man City reserves".

  Kuin paljon muuten haluat sotia vielä? ;)

  VastaaPoista
 3. Rooney ihmettelee korkeintaan sitä filmin määrää joka finaalissa tulee vastaan. Real Madridin tietysti toivoin alunperin voittavan koko mestarien liigan, mutta tässä tapauksessa sitten kannustan Manua.

  Biiseistä sen verran ettei musta taas toi Fintelligenssin "kaikki peliin" ole silti kovinkaan huono biisi. Itseasiassa jossain suomipelissä taisin ne silloin livenäkin nähdä. JVG taas on ollut yllättävän hyvä, mutta ihmettelen et tollasesta biisistä yritettiin saada kisabiisiä. Kun ois ollut sellainenkin kuin "ihan finaalis". 10 pisteet meni oikeeseen osoitteeseen. Hauskoja juttuja ollut muutenkin niillä.

  Hyviä postauksia tullut tänne taas, vaikken olekkaan "kiireiden" takia jaksanut kommentoida. Hottislista on btw ihan ok.  - Golden Platitudes

  VastaaPoista
 4. Real Madrid? En sano enää mitään, oon niin shocked and appalled. ;)

  Hieman tosiaan harmittaa, kun Barcalla on nykyisin nuo pari sankaria, jotka filmaa joka välissä. Varsinkin kun se on aivan tarpeetonta. Pärjäisivät ilman sukelteluakin. Tuomas Virkkusen kanssa olen samaa mieltä siitä, että Barcan johto olisi voinut Busquetsille ja kumppaneille sanoa matsien jälkeen, ettei meidän joukkue kaipaa tällaista julkisuutta ja nyt loppuu kaatuminen. Toivotaan, että finaalista tulee puhdas ja muistetaan nimenomaan siitä, että molemmat joukkueet pelaavat hyvää futista!

  Kaikki peliin on must ihan järkyttävä. Kunhan vaan mainitaan mahdollisimman monta lätkäjuttua ja sitten vähän eeppistä kannustushuutelua. Ei ole vaan mun juttu. JVG:ltä olisi tosiaan Iha finaalis ollu paljon parempi valinta, mutta ei kai ihmisiltä voi vaatia muuta kuin selkeimmän hitin valitsemista.

  Kiitos muuten taas kommentista! Olenkin vähän ihmetellyt, kun sunkin blogi on ollut aika hiljainen. Toivottavasti kiireet alkaa hellittämään.

  VastaaPoista