keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Älä valita - Manicsit on täällä!


Tai eivät ole vielä, mutta ovat heinäkuussa. Manic Street Preachers ilmoitettiin tänään Hämeenlinnassa järjestettävän Wanaja Festivalin pääesiintyjäksi. Ilon sijaan saatiin valitusta. Miksi Hämeenlinna? Miksi ei? Yleensä festarinillitys on ollut "hesalaisten meininkiä", kun ei festareita pääkaupungissa järjestetä, tai siis järjestetty. Valitus on nyt ollut yllättävän laajaa. Suoraan sanottuna en ymmärrä miksi.

Hämeenlinnaan on lyhyt matka, festarijärjestelyt tuskin ovat paskat, porukkaa ei ole liikaa, junaliput ei maksa Hämikseen paljoo mitään Hesasta (mainitsen Hesan, kun oon hesalainen, duh) ja siellä on Manic Street Preachers. Wanaja Festivaleille päivän reissu tulee matkoineen ja majoituksineen luultavasti halvemmaksi kuin millekään isoille festareille. Tietty voidaan kysyä, että onko Manic Street Preachers tarpeeksi kova täky edes tuolle rahalle, mutta se kysyjä on tyhmä. Ja minä en edes ole fani ja silti olen tätä mieltä. Wanajaan mennään satavarmasti!Lopuksi on pakko tästäkin kirjoittaa. Justice ei hajonnut. Uusi single julkaistaan virallisesti 4.4, mutta pätkän kuulee jo Adidaksen uuden mainoskampanjan mainoksessa. Voi pojat, mikä mainos! Biisikin kuulostaa ihan Justicelta, jos siihen nyt kuvaa ihmetellessä pystyy mitenkään keskittymään.

3 kommenttia:

 1. Manics-fanina olen jope tyytyväinen kun tulevat tällä kertaa tunnin säteelle Stadista. Viimeksi tarvitsi lähteä Ouluun saakka, vaikka kivaahan sekin toki oli.

  VastaaPoista
 2. Tähän ei oo paljoa sanottavaa: Manics <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

  VastaaPoista
 3. paavo: Mulla jäi Oulu väliin, kun välimatka oli lopulta turhan iso. Nyt ei tunnu matka missään. Oulussa olis kyl ollu kiva ne nähdä, kun Oulu on kumminkin vanha kotikaupunkini.

  Bubble: <3333333

  VastaaPoista