maanantai 28. maaliskuuta 2011

Kevätintoilua

Ulkona ei edelleenkään näytä, tai edes tunnu keväältä, mutta nyt on se "kevätfiilis". Se fiilis, kun voi pomppia uuden Reginan tahtiin ja ei voisi kiinnostaa pätkän vertaa, onko se bestcoastia vai painsofbeingjäpäjäpäjäpää.

Regina - Jos et sä soita by Universalfi

On myös se aika, kun ei oikein ymmärrä, miksi tämä tuli skipattua aiemmin. On myös se aika, kun ei oikein tiedä kumpaa soittaisi repeatilla, Veronicaa vai Reginaa.On myös se aika, kun viimein alkaa sisäistää sen, että kesällä saatan pomppia jossain päin Saksaa Common Peoplen tahtiin.Intoilu, oi kuinka kaipasinkaan sinua!

8 kommenttia:

 1. Minäkin kevätintoilen, vaikka siirtelinkin tennarit luovutusmielialassa hetkeksi vielä takaisin kaappiin! Ja hypin elokuussa Common Peoplen tahtiin Oslossa :D

  VastaaPoista
 2. Pääsisipä edes pomppimaan Common Peoplen tahtiin Suvilahdessa! Noh, onneksi tuo Way Out West ei ole kaukana jos Flow pettää, mutta silti odotan eniten tämän kesän keikoista juuri sitä että jumalainen Pulp tulisi Flow'hun.

  VastaaPoista
 3. Miia: Ostin alennuksest hemmetin hienot tennarit, mut ei oo ollu kelejä, millä vois laittaa jalkaan. :( Oi, Oslo ei kuulosta yhtään hullummalta!

  Anonyymi: Ensi viikolla pitäisi kai Flow'n osalta julkistuksia tippua. Toivotaan parasta!

  Anna: Olisit kommentoinu Strokesiin. Ei tää ny täs oikeen toiminu. :(

  VastaaPoista
 4. Oletan, että pompahtelen Common Peoplen tahtiin ihan vaan kotonani. Mutta ikinä ei tiiä..

  VastaaPoista
 5. Onneksi Common Peoplen tahtiin pompahtelu on aina kivaa. Pitäisikö perustaa Facebookissa joku International Jumping Around While Listening to Common People -päivä?

  VastaaPoista
 6. Anna: http://en.wikipedia.org/wiki/File:King_of_the_Beach_%28Wavves%29_album_cover.jpg

  Bubble: Ei saa vaipua epätoivoon!

  M-M: Todellakin! Oon messissä, jos moinen järkätään.

  VastaaPoista