keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Thom Yorke/Burial/Four Tet - winning?


Herättikö otsikko mielenkiintoa? Hyvä, nämä kolme herrasmiestä kun ovat pistäneet hynttyyt yhteen ja julkaisivat kaksi yhteistyönsä hedelmää viime yönä. Four Tetin Text-lafka julkaisee Ego/Mirror-nimisen 12"-sinkun, joka näköjään on myyty jo loppuun. Rinse FM soitti biisit ja iloiset internetin käyttäjät laittoivat biisit Youtubeen samalla hetkellä.

En oikein kerennyt laittaa mitään ennakko-odotuksia biiseille, kun uutinen tavoitti minut vasta tänä aamuna ja biisit lähtivät soimaan samalla hetkellä, mutta jos olisin odottanut tältä kolmikolta jotain, niin odotukset olisivat kuulostaneet juuri tältä. Oikein miellyttävää dubstepia, tosin Burialin soundi se ei sitten muutu millään. Ostaisin lätyn, jos sitä vielä saisi.

Kuva: P4K

4 kommenttia:

 1. Mulle tuli kanssa aika puskista, mut hyvältähän tää kuulosti. Oikeestaan tosi hyvältä.

  VastaaPoista
 2. On kyl hyviä biisejä, mut mulle tökkii tosi pahasti Burialin soundi. Siihen nähden kyl kovaa kamaa!

  VastaaPoista
 3. tänään ku menin töihin hieman harmistuneena että ulkona paisto aurinko mutta oli pakkasasteita niin sit ku pääs työpöydän ääreen ja lukemaan tästä niin huh kun meni kahvit väärään kurkkuun. biisit on täyttä hunajaa ja omaan korvaan toi Burialin soundi on niin huumaava. huh kuten jo omaan blogiin pistin niin tää on sitä supermusiikkia.

  VastaaPoista
 4. Kai sitten oon vaan perusnegatiivinen nillittäjä, kun kaikki on ihan huumaantuneita. Hyviä biisejä on kyl, mut ei noi tajuntaa räjäyttäny. Kovaa dubstepia tulee jo ehkä liikaa. Emmä tiedä.

  Burialissa on mun kohdalla tökkiny musan synkkyys ja "ankeus". Ei kauheasti tee mieli kuunnella, kun tulee paska fiilis väistämättä. Onneksi nämä biisit olivat jotain ihan muuta.

  VastaaPoista