sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Kevät!

Kuvan on ottanut Tatu Seppälä.

Kevät on täällä! Ei ehkä virallisesti, tai no jos Ilta-Sanomien uutista pupujen hässimisestä on uskominen, niin on, mutta henkisesti talvi on nyt selätetty. Aurinko tulvii asuntooni ja lämpömittari näytti eilen jo viittä lämpöastetta. Koffariin pääsee jo kohta! Siksi tarjoankin teille soittolistan kevään kunniaksi. Yritin saada siihen vangittua kevään tuntua: aurinkoa, pientä uhmakkuutta ja kesän odotusta. Lista on tässä. Siitä tuli aika 2005-2007.

Ja yksi juttu pitää vielä mainita. Joku varmaan muistaa vielä, että pidin lihattoman tammikuun. No se tammikuu on jatkunut. Kasvisruokavalio on pysynyt, koska rehellisesti sanoen oloni on paljon parempi. Kiloja on karissut, syömisen jälkeen ei ole ainaista ähkyä ja väsymyksen tunnetta, ja onhan iso osa kasvissafkoista paljon parempia kuin liharuoat. Täysin vege en ole ollut, se on pakko myöntää. Lihaa on tullut syötyä ehkä noin kerran viikossa. Siitäkin suurin osa on ollut kalaa, jotta tunnontuskani eivät olisi aivan järkyttäviä. Lihaton tammikuu onnistui siis paremmin kuin hyvin!

3 kommenttia:

 1. Hahhah, kiitos uutislinkistä ja soittolistasta :D kevättä tosiaan on ilmassa, sen optimistit huomaavat auringosta ja pessimistit koiranpaskalla vuoratuista tienvieruksista. Itse realistina tavallaan iloitsen molemmista...

  Hienoa muuten, että ruokavaliohaaste on ollut antoisa! Olen itsekin pääasiallisesti vege, mutta en revi pelihousujani satunnaisesta lihasta ja hyvälle kalalle en koskaan sano ei. Ruoka-asioissa tasapainoisuus on nähdäkseni tärkeää, tiukan periaatteellisuuden säästän vakavampiin asioihin :)

  VastaaPoista
 2. Kiitti playlistista! Laitetaan soimaan jossain vaiheessa, kunhan maltan laittaa The Nationalin pauselle.. Eli ei valitettavasti vielä hetkeen ;)

  Ja loistavaa, että kasvisruokavalio toimii :) Itehän syön kalaa, koska oon kasvisasioissakin vähän rajoitteinen, plus tykkään kalasta kyllä paljon. Kuten M-M sanoi, tasapaino on tärkeää :)

  VastaaPoista
 3. M-M: Haha, koiranpaskan kerkesin jo unohtaa. Koiranomistajana niihin ei ehkä tule kiinnitettyä huomiota samalla tavalla?

  Olen kanssa miettinyt, että tasapuolisuus olisi ihan jees juttu, mutta kun verrattain tuore vege olen, niin jos kesään asti pitäisi ainakin semitiukkana oman ruokavalionsa lihan suhteen, niin voi sitten myöhemmin ottaa rennosti.

  bubble: Ymmärrän. :) Aika tiuhasti on The National soinut täälläkin päässä.

  No siis mulla on just se, että lihaa ei oikeastaan tee kauheesti mieli, mutta kalaa taas sitten tekee. Lohta vois syödä vaikka loppuelämän. :D Tasapaino olkoon avainsana!

  VastaaPoista