perjantai 4. maaliskuuta 2011

Arctic Monkeys - Brick By Brick

Kaikessa hiljaisuudessa Arctic Monkeys pääsi yllättämään uudella matskulla. Yhtyeen on tiedetty olevan tekemässä levyä James Fordin kanssa ja alustavaa julkaisupäivämäärää ollaan uumoiltu huhtikuulle, mutta ennakkohypen ollessa olematonta, ei tätä kappaletta osannut odottaa eetteriin tässä vaiheessa. Hyvä näin!

Miltä Brick By Brick kuulostaa? Arctic Monkeysin mittapuulla tylsältä. Humbugin linjoilla mennään, mutta rockaus on taas astetta rankempaa raskaampaa. Tuollaista tuuttausta kivoilla lauluharmonioilla, mutta on tämä yhtyeen historian huonoin ensimaistiainen. Ei nyt paska biisi, mutta en halua kuunnella tätä repeatilla seuraavaa kahta tuntia. Toivottavasti koko levy ei ole yhtä tylsä.

3 kommenttia:

 1. Tiivistit homman ihan täydellisesti. Ei muuta sanottavaa.

  VastaaPoista
 2. Toki parempaa lyyristä taituruutta olis näiltä venaillu, mutta tämä kuulostaa kuin selkeältä albumin openerilta. Mystinen, mielestäni. Ei malta odottaa.

  VastaaPoista
 3. Hmmm, paskalta QOTSA:lta tuo edelleen kuulostaa. Arctic Monkeys on asettanut kyllä niin kovat standardit itselleen, että tuo olisi jopa niiden huonoin levyn avauskappale, jos nyt levylle edes päätyy. Levyjen ulkopuolisten sinkkujen puolellakaan tuo ei ole häävi suoritus.

  Malttia todella vaatii odottelu nyt, kun ei voi todellakaan olla varma, mitä tulevalta levyltä voi odottaa.

  VastaaPoista