keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Elo

Kuva: Tiina Palm

Koska kärsin jälleen flunssasta, niin pidän tämän lyhyenä. Iki-ihana ja Emma-palkittu Yona on perustanut taas uuden yhtyyen. Se on nimeltään Elo. Näin yhtye kertoo itsestään: "Elo on kolmen ystävyksen, Miaun, Yonan ja Wiljan, lauluyhtye, joka on syntynyt yhteisestä rakkaudesta juurekkaaseen reggae-musiikkiin. Elossa yhdistyvät äitimaan ja naisellisuuden moninaiset ulottuvuudet: Miaun kuulas, Yonan heleä ja Wiljan mystinen sointi muodostavat yhdessä vahvan omaperäisen äänimaailman. Siihen laulujen pohjana oleva maanläheinen ja jykevä reggae-poljento sulautuu kuin ying & yang." Mitäpä tuohon lisäämään. Ei tää sentäs Jukka Pojalta kuulosta ja se jos mikä on hyvä juttu.Älä pelkää/Pelkää 7"-sinkku tuli jo viime syksynä ulos Timmionilta, mutta ei biisi ole vanhentunut yhtään. Toivottavasti Elo julkaisee pian uuttakin matskua, koska minusta tuli jo nyt fani.

3 kommenttia:

 1. ehdin jo säikähtää, että olisit kirjoittanut jostain vanhasta ja sitäkin paremmasta musasta eli Electric Light Orchestrasta, mutta onneks ei nyt sentään.

  VastaaPoista
 2. Mäkin luulin otsikosta, että tosta toisesta ELOsta kirjottelet :D

  Jukka Pojan tahtiin on loistava keinua aurinkoisilla festareilla, mutta muuten reggae on kyllä so not my thing.

  VastaaPoista
 3. Hahaha, vaikka ELO helvetin hieno yhtye onkin, niin en ole kokenut kirjoittamiseen johtavia inspiraatioita heidän parissaan. Sori. Montakohan "harhaklikkausta" ja pettynyttä lukijaa tulee tällä kirjoituksella? :D

  Bubble, reggae ei välttämättä ole myöskään kuppini teetä, mutta jotkut bändit kyllä miellyttävät. Livenähän reggae parhaimmillaan onkin. Nimimerkillä monet hetket viettänyt Ilosaaren rentolavalla.

  VastaaPoista