keskiviikko 19. tammikuuta 2011

En Anna Periks

En tiedä miksi mulla tuli nostalginen fiilis Samae Koskisen uuden biisin julkistuksesta. En Anna Periks ei löydy vielä Youtubesta, Facebookista, Myspacesta tai mistään näppärästä widgetistä. Se sai ensisoittonsa YleX:n Uuden Musiikin Aamuvuorossa ja se on mentävä kuuntelemaan Yle Areenaan. Eikä sitä tietenkään löydy sieltä yksittäisenä kappaleena, vaan se on etsittävä tunnin mittaisesta ohjelmasta itse. Eihän tästä puutu kuin se, että sitä ei olisi edes Areenassa, vaan se olisi pitänyt kytätä radiosta itse ja laittaa kassu nauhottamaan.


Päivittely sikseen. Olen suuri Samae Koskisen soolomateriaalin fani, eikä En Anna Periks petä. Biisi on todella The Smiths-tyylinen kitarapoppistelu, niin kuin Samae itsekin ennen biisiä tokaisee ja sanatkin ovat vahvasti esillä. Eivätkä ne sanat edes ole huonot, vaikka aika Zen Cafemaista rypemistä onkin. Tykkään kyllä kovasti ja odotan kolmatta soololättyä todella innoissani!

Tästä sitä pääsee kuuntelemaan ja biisi alkaa suunnilleen 24 minuutin kohdalla tasan.

EDIT: Tuli Youtubeen!

2 kommenttia:

 1. Pitäis vissiin alkaa kuuntelmaan tota uuden musiikin aamuvuoroa ku tää on jo toinen missattu ensisoitto, ekaksi Samuli Putro. No onneksi on sentään areenassa.
  Biisi: Ei tosiankaan ole pettymys vaan mukavan leppoisa kappale. Samaen viime levy oli hyvä kokonaisuus josta myös erottui muutama tosi hyvä biisi. Eli on tää seuraavakin levy odotuksessa. Samuli Putro on ehkä vähän enemmän odotuksessa, mutta ei tää tuu kovinkaa paljoa jäljessä (vaikka se putro nyt on jäänyt kuulematta). Mitäs muita suomalaisia rocklevyjä nyt tulee talvella?

  VastaaPoista
 2. En mäkään ole tuota ohjelmaa kuunnellut juuri yhtään. Areenasta olen jälkikäteen tsekannut nyt pari kertaa. Putro meni multakin ohi. En osaa odottaa siltä vielä yhtään mitään. Se eka soolo oli ihan jees.

  Samaen molemmat levyt on ollu mun mielestä erinomaisia. Vol. 1 on ehkä enemmän omaan makuuni, vaiks Elossa onkin eheämpi kokonaisuutena. Vaikuttaa siltä, että kolmaskin levy tulee vakuuttamaan.

  Mä en oikeastaan edes tiedä, mitä suomalaisia rock-levyjä tulee. Rubik, Putro, Koskinen ja Pinttarit on varmaan ainoat, mitkä tiedän. Haluaisiko joku tietävämpi vaikka valaista tilannetta?

  VastaaPoista