perjantai 28. tammikuuta 2011

Jou Tsikaakou

Old School on jälleen muodissa. Asamasan Hip Hop Huraa tuli kuultua jo Tavastialla, mutta acapellana. Biisi kuulosti jo silloin kovalta ja nyt kun on biitti sekä video biisiä tukemassa, niin meno on huikeata. Jou Jou on näillä näkymin tulossa maaliskuun puolella. Hoetaan jouta siihen asti.Eikä tässä muuten vielä kaikki! Reks on vääntänyt jo kauan riimiä, mutta enpä ollut miehestä kuullut ennen tätä biisiä ollenkaan. 25th Hour on DJ "Jumala" Premierin tuottama ja sen kuulee. Premon tapaan biitti on silkkaa hurmosta ja Reksin flow on uskomaton. R.E.K.S tulee myös maaliskuun puolella ja jos tästä biisistä voi jotain päätellä, niin itä ei koskaan kuole!Viikonloppu jatkuu yhel sellasel miitil (vink vink), Docpointilla, HIFK-Jokerit-matsilla, Korjaamolla ja kiireellisellä lepäämisellä. Älkää siis ihmetelkö, jos ei vähään aikaan kuulu.

2 kommenttia:

  1. Asan biisi on erittäin hyvä. Aluksi oli pettyneet fiilikset mut nyt on alkanut aina vaan enemmän tykkää.
    DJ Premierin biitti on tosiaan aika kova, mutta oma suosikki taitaa olla Just Blaze. Siitä huomenna lisää oman blogin puolella ;)

    VastaaPoista
  2. Just Blaze ei oo koskaan mitenkään älyttömästi napannut. Hyviä biittejä ei siinä mitään, mutta en osaa odottaa samalla tavalla laatua kuin Premon tai Kanyen nimen kuullessani.

    VastaaPoista