sunnuntai 9. tammikuuta 2011

L.I.F.E.G.O.E.S.O.N. ja vegepäivitys

Noah And The Whalen tuleva levy kuuluu odotettujen levyjen joukkoon. Kun levy kuuluu siihen joukkoon, niin kaikki biisijulkistukset tulee tsekattua suurella mielenkiinnolla. Tapauksessani vähän myöhässä. L.I.F.E.G.O.E.S.O.N. sai ensisoittonsa Zane Lowen radio-ohjelmassa jo joulukuun alussa, mutta itse bongasin biisin vasta nyt. Videon muodossa vieläpä. Tässä se biisi nyt sitten on videon kera. Kerrankin Noah And The Whale tekee hyvän mielen kappaleita.Vegekuukaudestani en ole tainnut vielä tehdä tilannepäivitystä. Teenpä sen nyt. Eipä se ihan täysin ole pitänyt. Olen nyt pari kertaa sortunut kalan syöntiin, kun olen käynyt ulkona syömässä. Se on vähän noloa, kun toisella kerralla olisi ollut ihan hyviäkin vegevaihtoehtoja, mutta lohen himo vei voiton. Pizzaa tilatessa taas huomasin sen, kuinka mielikuvituksettomia vaihtoehtoja on vegeille. Sorruin siis Frutti di Mareen.

Kotivegeily on taas ollut yllättäväkin helppoa. Hälsans Kökin pakasteet ovat olleet erinomaisia ja soijarouheesta tekemäni lasagne onnistui, vaikka tekoprosessi olikin katastrofi.

Vaikka pari kertaa olen sortunut, niin vegeily on ollut helpompaa kuin uskalsin edes odottaa. Lemppariruokiani pystyy todella helposti soveltamaan lihattomiksi, eikä maut edes muutu mihinkään. Tätähän voisi jatkaa pidempäänkin!

5 kommenttia:

 1. Mä olen onnistunut pysymään poissa kalasta, eikä ole tehnyt edes tiukkaa, toistaiseksi ;O) Mäkin olen koukussa Hälsaniin, se on hyvä ja nopea apu kun ei jaksa ruveta vegeruokaa vääntämään alusta!

  VastaaPoista
 2. Jeee hyvä Lauri! Joko olet maistanut soijanakkeja? Ne ovat parhautta. :)

  VastaaPoista
 3. Mikaela: Parasta Hälsaneissa on se, että verrattuna lihapakasteisiin ne ovat todella maukkaitakin. Nugetit oli esim paljon parempia kuin kanasta tehdyt!

  Suvi: En ole vielä soijanakkeja kokeillut, kun olet ensimmäinen joka sanoo niistä jotain hyvää. :D Pitää varmaan ainakin kokeilla.

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä! Itse lopetin lihansyönnin kesällä 1997. Se kävi helposti, en koskaan oikeastaan tykännytkään lihasta. Kalaa olin syömättä vajaan vuoden, mutta sen jälkeen olen syönyt sitä säännöllisesti.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kannustuksesta! Suurin ongelmani ja huolenaiheeni oli se, että olen ollut koko ikäni todella nirso. Yllättävän helposti vegekuukauteni on siis siihen nähden sujunut. En tosin ole vielä kokeillu mitään "uutta".

  Voi olla että syön lihaa vielä jatkossakin, mutta taatusti vähemmän kuin aiemmin. Varsinkin kun opin vielä tofun salat, niin vegeillä voi entistäkin monipuolisemmin.

  VastaaPoista