perjantai 14. tammikuuta 2011

The Wilhelm Scream

Hyvät naiset ja herrat, todistatte nyt elektronisen musiikin tulevaisuutta. James Blakea hehkutin noin kuukausi takaperin Feist-coveristaan. Nyt sitten hehkutetaan miehen omalla tuotannolla.

BBC:n Maida Valen studiossa esitetty The Wilhelm Scream on hyvää esimakua siitä millaista herkkua miehen levy on täynnä. Moraalisyistä kirjoitan levystä vasta lähempänä julkaisupäivää. Se on 7.2. Sitä ennen fiilistelkää täydellisyyttä.

7 kommenttia:

 1. Varmaan huomasitkin, että Blake veti noissa samoissa sessioissa myös Limit to Your Loven.
  http://www.bbc.co.uk/music/soundof/2011/artists/jamesblake/#p00d490h

  Todella hienoa musiikkia, paitsi että oma suosikkini I Only Know (What I Know Now) ei ole tuolla albumilla. Mutta kai James tietää paremmin.

  VastaaPoista
 2. Huomasin joo. Komea veto sekin! Saataispa mies uudestaan Suomeen, kun toukokuun Kutosen veto jäi tyystin huomaamatta.

  Rikon moraalisääntöjäni nyt, mutta aiemmat ep:t ei oikeastaan anna mitään kuvaa levystä. Vokaalivoittoista kamaa koko levy täys. Siksi I Only Know... jäi pois. Kyllä James tietää mitä se tekee.

  VastaaPoista
 3. Oh hoh, ei voi muuta sanoa. Huima.

  Jaa vuotanut jo nettiin? Maltan silti pari viikkoa vielä.

  VastaaPoista
 4. Vuoti jo vähän ennen joulua. Koneelta poistin jo, ettei vaan tule kulutettua loppuun jo ennen levyn julkaisua. iPodille jätin tosin pahimpia nitkuja varten.

  VastaaPoista
 5. Tää oli hyvä, tätä haluaisi mielellään kuulla lisääkin.

  VastaaPoista
 6. murruin ja kuuntelin sen debyytin pari kertaa... odotin kyl et se olis ollu enemmän niiden aiempien kaltanen mut hyvä oli silti! vaik vokaalien paljous vähä yllätti.

  VastaaPoista
 7. Pete: Kolmisen viikkoo ja levy on kaupoissa!

  Anna: Aikalailla samat fiilikset niin odotuksista kuin yllätyksistä. Levyn odotus käy jo malttamattomaksi, kun ei haluaisi kuunnella sitä puhki ennakkoon.

  VastaaPoista