perjantai 14. tammikuuta 2011

Hypeviikko: The Heartbreaks

Hypeviikko loppuu toisen henkitoreissaan olevan genren edustajaan. Peribrittiläinen kitarapop tuntuu olevan jälleen täysin so last seasonia, mutta sentään uusiakin ja potentiaalisia yrittäjiä välillä ilmaantuu miellyttämään musiikin ystäviä.

Tällä kertaa hypevuorossa on yhtye johon törmäsin Miian sydäntäsärkevässä blogissa. Antanette anteeksi nokkeluuteni, kun yhtyeen nimi on The Heartbreaks.


The Heartbreaks on peribrittiläistä kitarapoppia, jossa soi toisen Manchesterilaisen kitarapop-jumaluuden vaikutteet todella vahvasti. Koska Miia esitteli jo yhtyeen blogissaan ja suuntasitte sinne jo ensimmäisen linkin kohdalla, niin annan biisien puhua puolestaan. En osaisi sanoakaan muuta kuin, että nämä ovat ihan törkeen kovia kitarapoppis-biisejä.Homma toimii livenäkin!The Heartbreaksin levytysaikeista ei ole vielä oikein mitään tietoa. Yhtyeellä ei ole levytyssopimusta, mutta eiköhän halukkaita levyjulkaisijoita löydy, kun biisit ovat timanttia ja Carl Baratkin diggailee. Jään odottamaan yhtyeen uusia liikkeitä suurella innolla. Ihmiset kaipaavat nössömpää kitarapoppia. Ei anneta ladien voittaa!

Hypeviikko päättyy tähän. Tiedän, että esim, The Vaccines ja Anna Calvi puuttuvat, mutta ensiksi mainitusta on kirjoitettu jo niin monessa blogissa, ettei heitä pysty välttelemään ja Calvin levy on tulossa ihan just. Jos tänä vuonna törmään yhtä potentiaalisiin tulevaisuuden superstaroihin, niin kyllä niistä saatte myös kuulla. Teemaviikot tuskin jatkuvat, mutta yksi teemasarja on suunnitelmissa. Siitä lisää myöhemmin.

9 kommenttia:

 1. <3 sydäntäsärkevintä tässä hommassa on kyllä ehdottomasti tuo laulaja ja sen ääni, voi että! potentiaalia vuosikymmenen frontmaniksi, ehkäpä. Vaikka oma henkilökohtainen sydänraukkani sykkiikin yhtyeen rumpalille, hahah!

  Luin klassisesti "jostain netistä" yhtyeestä jokin aika sitten kirjoitetun jutun, jossa vihjailtiin, että levyä olis tulossa mahdollisesti "vuoden sisällä". Hope so! Joo-o, viime aikojen kulutetuin Myspace mulla ja voi, kyllä on Save Our Souls -biisi soinut! Mahtava biisi.

  VastaaPoista
 2. Hahaha, unohdin jo rumpalin "oikeaoppisen mod-tukan".

  Toivottavasti levy saataisiin vielä tämän vuoden aikana. Haluan jo lisää!

  VastaaPoista
 3. Muista hypetyksistä en oikeen tykännyt. Mutta tämä toimii! Täytyy laittaa nimi muistiin.

  VastaaPoista
 4. Hyvä, että edes joku toimi. :) The Heartbreaks on ehkä näistä viidestä myös oma lempparini. Vaikea sanoa, kun kaikki viis miellyttää niin kovasti.

  VastaaPoista
 5. Tää kuulostaa tosiaan erittäin valmiilta paketilta. Laulajalla on omaperäinen tyyli, biisissä on koukkuja ja vaatteet ja tukat on viimeisen päälle mietittyjä. Ehkä vähän tulee The Drums tietysti mieleen - bändeillä on varmasti yhteisiä esikuvia. Jään mielenkiinnolla seuraamaan, mitä näiltä tulee jatkossa!

  VastaaPoista
 6. ... Ja piti vielä sanoa, että vähän tulee mieleen myös Sally Cinnamon / Elephant Stone -aikainen Stone Roses, mikä on ihan erinomainen referenssipointti, jota valitettavasti harvat uudet bändit pystyy kanavoimaan!

  VastaaPoista
 7. Juuri noin! Nyt tosin tulee sen kokoluokan sivistyksen puutetta huokuva kommentti, ettei sitä oikein edes kehtaisi sanoa. En ole koskaan tutustunut Stone Rosesiin... Siksi en tuota voi allekirjoittaa, mutta en myöskään voi kumota. Uskon siis asiantuntijaa! ;)

  VastaaPoista
 8. Bändi kuulosta oikein mainiolta. Stone Roses on vain valitettavasti lädiyhtye, joten nähtävästi Heartbreaksin kuuntelu loppui oikeaoppisimmilta nössöiltä tämän tiedon jälkeen tähän.

  VastaaPoista
 9. Ehkä oikeaoppisimmat nössöt pystyvät antamaan lädiyden anteeksi, jos ja kun musiikki on hyvää. Aika periaatteellinen nössö saa olla, jos ei pysty.

  VastaaPoista