maanantai 3. tammikuuta 2011

I'm A Monster No Good Blood Sucker

Olen jauhanut Kanye Westistä blogissani jo luultavasti kyllästymiseen asti, mutta minkäs sille voi, että kaikki mitä hän tällä hetkellä tekee on kultaa. Monsterille on tulossa musavideo ja siitä vuoti keskeneräinen versio Youtubeen.

Kanyella on ollut aiemmin todella hyviä musiikkivideoita, mutta My Beautiful Dark Twisted Fantasyn videot ovat toistaiseksi olleet vähän *meh*-osastoa.  Runaway-lyhäri on toki poikkeus. Monsterin musavideo taas on parhaimpia koskaan näkemiäni. Alusta alkaen video on visuaalisesti ihan mieletön ja samalla todella hyytävä.

Kunhan videosta saadaan virallinen versio HD-tasoisena, niin päästään kokemaan tämän vuoden paras musavideo sellaisena kuin se on tarkoitettukin. Siihen asti tyydytään kömölaatuiseen. Ja tiedän, että tätä vuotta on eletty kolme päivää.EDIT: Universal on sitten päättänyt tehostetusti poistaa kaikki epäviralliset videot, joten odotellaan sitten virallista videota.

2 kommenttia:

  1. Aika mielenkiintoista menoa jälleen kanyelta. Miettisinkin et tuleeks levyltä enää enempää videoita ton leffan jälkeen mis oli pätkiä vähän joka biisistä. Toivoisin kans Devil In a New Dressistä videota. Parhaimpii biisei koko levyllä...


    - Golden Platitudes

    VastaaPoista
  2. Samasta biisistä toivoisin kyl videota kanssa. All Of The Lightsista kai on tulossakin video joidenkin huhujen mukaan. Mielenkiintoisia aikoja jälleen.

    VastaaPoista